00 33 2 98 39 62 25
Fax (op afspraak) :   
00 33 9 50 04 32 70
Contact Hoofdkantoor : 5 Hent Meneyer, 29 950 Gouesnac'h, France.
Postadres : 2 impasse de Kervégant, 29 350 Moëlan sur mer, France.

Hier vindt u de antwoorden op veel gestelde vragen. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen ook persoonlijk, iedere dag, het hele jaar door. Zo kunnen wij u persoonlijk en beter antwoord geven op al uw vragen. Voor informatie en/of vragen die u niet kunt vinden op onze site, kunt u via onze contactpagina en contactformulier contact met ons opnemen.

Kan ik een villa voor een weekend te huren?

Ja, maar veelal alleen buiten het hoogseizoen, dus buiten de maanden juli en augustus. Voor weekend boekingen kunt u het best contact met ons opnemen zodat wij u de juiste informatie en prijs kunnen geven, aangezien de prijzen op de site enkel per week staan vermeld.

Kan ik een villa huren voor een langere periode, bijvoorbeeld 10 dagen?

Dit is vaak wel mogelijk, maar is afhankelijk van de villa en gewenste data. Neem daarom contact met ons op om na te gaan welke mogelijkheden er zijn.

Is het mogelijk om voor een langere periode te huren?

Ja, het is mogelijk de villa's voor meerdere maanden te huren, maar de seizoenshuur is beperkt tot 3 maanden, d.w.z. 90 dagen, en kan niet worden verlengd. In feite is er geen verlenging mogelijk voor een seizoenshuurovereenkomst. Een maandelijkse verhuur van gemeubileerde goederen kan voor een langere periode worden verhuurd, als het niet om een hoofdverblijfplaats gaat en als het gebruik en het doel van de woning zoals aangegeven bij de plaatselijke autoriteiten het toelaten.

Wat moet ik betalen en wanneer?

Er wordt een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag gevraagd. Het restantbedrag dient te worden betaald op de 15de van de maand vóór de maand van aankomst.

Hoe weet ik of de periode die ik wil boeken nog beschikbaar is?

Als de week op de kalender wordt aangeduid met een groen rondje is deze nog beschikbaar. Is er een rood rondje zichtbaar dan is deze week niet meer beschikbaar. Staat er een oranje rondje dan is deze week in optie. U kunt later kijken of deze periode wel of niet verhuurd is. Door middel van de kleurencode kunt u dan opnieuw checken en, indien weer beschikbaar, reserveren.

Hoe kan ik een volledig en gedetailleerd antwoord op mijn vraag krijgen?

Schrijf ons! Via de contactpagina of te klikken op meer informatie. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden, zowel 's avonds als in het weekend.Makelaar in Onroerend Goed - Real Estate

Si Belle is statutair gevestigd: 5 Hent Meneyer, 29 950 Gouesnac'h.Statutair directeur: Philippe Salin.
Het is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het gestorte kapitaal bedraagt € 7.500. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (RCS) van Quimper onder nummer 441 879 111.
Makelaarsvergunning n° CPI 2903 2017 000 018 607, afgegeven op 24 04 2020 door CCI de France, Bretagne West.
De activiteiten betreffen transacties in onroerend goed, bedrijfsfondsen en het beheer van vastgoed.
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en garantie afgesloten bij:
Lloyd's France S.A.S.,8-10 rue Lamennais, 75 008 Paris.
Bedrag van garantstelling € 110.000,-. De onderneming kan fondsen voor elke activiteit ontvangen.
Lid van een beheerscentrum (centre de gestion) dat door de belastingdienst is erkend, alle verschuldigde bedragen kunnen worden voldaan door middel van een overschrijving per bank of per cheques aan Si Belle.
Siret nummer: 441 879 111 00033. APE code: 6831Z - Makelaar.
Vastgoed- en bedrijfsmiddelentransacties, en vastgoedbeheer.
Intracommunautair BTW nummer: FR 37441879111.
Bemiddelaar: ANM conso, www.anm-conso.com