00 33 2 98 39 62 25
Fax (op afspraak) :   
00 33 9 50 04 32 70
Contact Hoofdkantoor : 5 Hent Meneyer, 29 950 Gouesnac'h, France.
Postadres : 2 impasse de Kervégant, 29 350 Moëlan sur mer, France.

Hier vind u de antwoorden op veel gestelde vragen. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen ook persoonlijk, iedere dag, het hele jaar door. Zo kunnen wij u persoonlijk en beter antwoorden geven op al uw vragen. Voor informatie en/of vragen die u dus niet kunt vinden op onze site, kunt u via onze contact pagina en contact formulier contact met ons opnemen.

Kan ik een villa voor het weekend te huren?

Ja, maar veelal alleen buiten het hoogseizoen, de maanden juli en augustus. Voor weekend boekingen kunt u het best contact met ons opnemen om u de juiste informatie en prijs te krijgen, aangezien de prijzen op de site enkel per week zijn.

Kan ik een villa huren voor een langere periode, bijvoorbeeld 10 dagen?

Dit is vaak wel mogelijk maar is afhankelijk van de villa en gewenste data. Neem daarom contact met ons op om na te gaan welke mogelijkheden er zijn.

Wat moet ik betalen en wanneer?

Er word van u 30% van het totaalbedrag gevraagd als aanbetaling. De rest van het bedrag dient te worden betaald op de 15 de van de maand voor de maand van aankomst.

Is het mogelijk om langere tijd te huren ?

Ja het is mogelijk om de villa's voor langere tijd te huren, de seizoenverhuur is gebonden aan 3 maanden, maar een huur buiten het seizoen is mogelijk voor een langere tijd en heeft een speciaal contract. Vaak zijn de verhuur van lange termijnen minder dan een jaar en ook vaak buiten het hoogseizoen om. U kunt het beste contact met ons opnemen voor dit in verband met specifieke aanvraag die u hier heeft, dit kan per huis verschillen.

Hoe weet ik of de periode die ik wil boeken nog beschikbaar is?

Als de week op de kalender word aangeduid met een groen rondje is deze nog beschikbaar. Is er een rood rondje zichtbaar dan is deze week niet meer beschikbaar, staat er een oranje rondje dan is deze week in optie. U kunt later kijken of deze dan wel of niet verhuurd is, door middel van de kleurencode kunt u dan opnieuw checken en indien weerr beschikbaar reserveren.

Hoe kan ik een volledig en gedetailleerd antwoord op mijn vraag krijgen?

Neem contact met ons op! Door naar de contact pagina te gaan of te klikken op meer informatie bij de verhuur advertenties. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden, zowel 's avonds als in het weekend.Makelaar in Onroerend Goed - Real Estate

Si Belle is statutair gevestigd: 5 Hent Meneyer, 29 950 Gouesnac'h.Statutair directeur: Philippe Salin.
Het is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het gestorte kapitaal bedraagt € 7.500. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (RCS) van Quimper onder nummer 441 879 111.
Makelaarsvergunning n° CPI 2903 2017 000 018 607, afgegeven op 24 04 2020 door CCI de France, Bretagne West.
De activiteiten betreffen transacties in onroerend goed, bedrijfsfondsen en het beheer van vastgoed.
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en garantie afgesloten bij:
Lloyd's France S.A.S.,8-10 rue Lamennais, 75 008 Paris.
Bedrag van garantstelling € 110.000,-. De onderneming kan fondsen voor elke activiteit ontvangen.
Lid van een beheerscentrum ( centre de gestion) dat door de belastingdienst is erkend, alle verschuldigde bedragen kunnen worden voldaan door middel van een overschrijving per bank of per cheques die aan Si Belle.
Siret nummer: 441 879 111 00033. APE code: 6831Z - Makelaar.
Vastgoed- en bedrijfsmiddelentransacties, en vastgoedbeheer.
Intracommunautair BTW nummer: FR 37441879111.
Bemiddelaar: ANM conso, www.anm-conso.com