00 33 2 98 39 62 25
Fax (op afspraak) :   
00 33 9 50 04 32 70
Contact Hoofdkantoor : 5 Hent Meneyer, 29 950 Gouesnac'h, France.
Postadres : 2 impasse de Kervégant, 29 350 Moëlan sur mer, France.

 

Villa Grand Park // Port-Louis // Morbihan // Bretagne

Aantal slaapplaatsen : 12 - Aantal slaapkamers : 5 - Aantal badkamers : 2
Prive zwembad - Binnenzwembad - Verwarmd zwembad
Huisdieren toegestaan - Mindervaliden

Dit is een grote moderne villa, gloednieuw en op het zuiden gericht, die comfortabel plaats biedt aan maximaal 12 personen. Er is een prachtig binnenzwembad, zichtbaar vanuit de woonkamer, en een balkonterras op de eerste verdieping. De villa beslaat 207 m² en is ingericht en gemeubileerd in een eigentijdse stijl. Ideaal voor vakanties, het biedt een mooi terras met barbecue, ligbedden en parasol en een gazon, op een perceel van 650m². De accommodatie ligt in een gewilde woonwijk, met het strand op ongeveer 2,5 km afstand en het stadscentrum op slechts 800 meter. De stad Lorient ligt op 25 km afstand. (Prijs, inclusief makelaarscourtage 4.5 % : € 783.750,- onderhandelbaar)

Deze nieuwe villa in Zuid-Bretagne, gebouwd in 2009, geschikt voor maximaal twaalf personen en een baby, is perfect om te genieten van de charmante omgeving van Lorient.

Op de begane grond bevindt zich de goed uitgeruste open keuken en de comfortabel ingerichte woon- en eetkamer. Het binnen zwembad, verwarmd en het hele jaar door toegankelijk, is zichtbaar vanuit de woonkamer en kijkt uit op de tuin. Op dit niveau bevindt zich een tweepersoonskamer met een bed van 160 cm. Er is ook een aparte doucheruimte, een aparte badkamer en twee aparte toiletten.

Boven zijn de vier andere slaapkamers. Twee van hen zijn tweepersoons, met een bed van 160 cm, de andere twee slaapkamers met eenpersoonsbedden van 90 cm: een slaapkamer hiervan heeft vier eenpersoonsbedden en de andere twee eenpersoonsbedden.

Buiten is de tuin met gazon rustig en privé en profiteert u van een terras van 30m² met een eethoek en een parasol.


Interieur:
Begane grond: keuken/woonkamer/eetkamer, aparte doucheruimte, aparte badkamer, twee aparte toiletten, een tweepersoonsslaapkamer met een bed van 160 cm.
Eerste verdieping: vier slaapkamers: twee met een tweepersoonsbed van 160 cm, één met vier eenpersoonsbedden van 90 cm en één met twee eenpersoonsbedden van 90 cm.

Exterieur:
Tuin met gazon. Terras van 30 m². Garage en parkeerplaats op het terrein.
  Indicatie energieverbruik
  147 kWhep/m².an

  Uitstoot broeikasgassen (GES)
  7 kgéqCO2/m².an

Meer informatie