00 33 2 98 39 62 25
Fax (op afspraak) :   
00 33 9 50 04 32 70
Contact Hoofdkantoor : 5 Hent Meneyer, 29 950 Gouesnac'h, France.
Postadres : 2 impasse de Kervégant, 29 350 Moëlan sur mer, France.

 

Villa Kerlola // Nevez // Finistère Sud // Bretagne

Aantal slaapplaatsen : 5 - Aantal slaapkamers : 2 - Aantal badkamers : 1
Prive zwembad

Villa Kerlola ligt in de regio Névez, en op slechts 3 km van Pont-Aven, een beroemde kunstenaarsstad. Op het platteland, in een gehucht van een paar huizen aan het einde van een rijstrook, staat dit charmante, typisch Bretonse stenen huisje op het oosten en heeft een omheinde beschutte tuin met uitzicht op velden en een privézwembad met een diameter van 5,25 m. Er is een complete keuken en slaapkamers op de eerste verdieping. Gelegen op enkele kilometers van de prachtige stranden van Névez, van Port Manech en van de charmante kleine haven van Kerdruc sur l'Aven, een typisch zicht op het 'ria' land van Zuid-Bretagne. (Richtprijs: € 220.500, inclusief 5% bemiddelingskosten, inclusief btw)

Een traditionele stenen villa ("Penty"), gerenoveerd in 2000 en gelegen nabij Nevez, in een rustig gehucht met andere gehuurde villa's. Het is comfortabel en mooi ingericht.

Op de begane grond is een grote woon-eetkamer, evenals een open keuken, een toilet en een wasruimte.

De eerste verdieping bestaat uit twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed (140 cm breed) en de andere met twee eenpersoonsbedden en een extra slaapbank (elk 90 cm breed), en een doucheruimte met toilet.

In de woonkamer geeft de schuifpui directe toegang tot het terras (met tafel en stoelen, ligstoelen en barbecue) en naar het zwembad en de tuin (omheind en gazon).

Deze woning is gesitueerd vlakbij het pittoreske Pont-Aven al waar vele activiteiten zoals tennis, paardrijden en zeilen zijn te vinden en tevens de mogelijkheid om de vele plezierige aspecten van het leven aan zee in Bretagne te ontdekken.

Interieur:
Begane grond: woon-eetkamer-keuken, wasruimte, WC.
Eerste verdieping: twee slaapkamers (een met een bed van 140 cm, de andere met drie bedden van 90 cm), een badkamer met toilet.

Buitenkant:
Tuin met gazon, open terras met 4 ligstoelen, parasol, eethoek, barbecue, parkeerplaats.
  Indicatie energieverbruik
  274 kWhep/m².an

  Uitstoot broeikasgassen (GES)
  15 kgéqCO2/m².an

Meer informatie