00 33 2 98 39 62 25
Fax (op afspraak) :   
00 33 9 50 04 32 70
Contact Hoofdkantoor : 5 Hent Meneyer, 29 950 Gouesnac'h, France.
Postadres : 2 impasse de Kervégant, 29 350 Moëlan sur mer, France.

 

Villa Le Prajou // Bénodet // Finistère Sud // Bretagne

Aantal slaapplaatsen : 6 - Aantal slaapkamers : 3 - Aantal badkamers : 2
Mindervaliden - Uitzicht op de tuin, het landschap en het dorp

Geweldige onder architectuur ontworpen villa gebouwd in 2005 voor een schilder. Grote, met licht gevulde kunstenaarsstudio die kan worden gebruikt als een professionele kantoorruimte of kan worden omgebouwd tot twee slaapkamers met een badkamer. Goed onderhouden tuin met een grote verscheidenheid aan planten. Villa gelegen in een doodlopend straatje in een dorp en op 4 km van de stranden van Bénodet en op 8 km van het centrum van Quimper. Er is voldoende ruimte om een zwembad te bouwen. (Richtprijs: € 388.500, inclusief 5% bemiddelingskosten, inclusief btw)

Deze villa bestaat uit twee delen: het woongedeelte op twee verdiepingen met een oppervlakte van 125 m² en een studio van 43m² met een magazijn van 12 m² gescheiden door de garage van 25m². Grenzend aan het huis: een magazijn van 12 m².

Het huisgedeelte is zeer licht en biedt uitzicht op de zeer verzorgde tuin vanuit alle kamers, en in het bijzonder vanuit de eetkamer in de op maat gemaakte serre van 7,43 m². Grote woon- / eetkamer. Volledig ingerichte keuken: gaskookplaat, vaatwasser, oven, afzuigkap ... allemaal van hoge kwaliteit. Elektrische kachels (Acova). Elektrische rolluiken, ook gecentraliseerd.

Ondergronds een 3.000 liter grote tank om regenwater op te vangen van de tinnen dakbedekking. Op de begane grond is er ook een achterkeuken / wasruimte met toegang tot de garage met zijn elektrisch sluitende poort (de toegangspoort van het pand opent en sluit ook elektrisch), en een toilet. Ook een slaapkamer van 14,72 m² met een doucheruimte en een kleedruimte.

De eerste verdieping is bereikbaar via een mooie trap. Op deze verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een doucheruimte met een apart toilet. Er is ook een kleine kamer die wordt gebruikt als een linnenkamer.

De studio is een belangrijk element van de villa. Verlicht door 4 glazen panelen die zenithal van licht voorziet dat de schilder het liefste heeft. De aangrenzende kamer kan worden gebruikt als een magazijn of worden omgevormd tot een badkamer. Men zou ook in dit deel van het huis kunnen werken en klanten kunnen ontvangen. Of het kan ook een dansruimte worden, een muziekkamer ... 3 parkeerplaatsen eigen grond en nog meer in de doodlopende straat.

Gebouwd in 2005 door een architect die bekend is in Quimper, is deze villa ook perfect voor gelukkige pensioenjaren in het zuiden van Finistère, op een rustige plek maar toch dicht bij de stad, met toeristische attracties, naar de stranden en naar de "mooiste rivier in Frankrijk "(zoals daar wordt gezegd): de rivier de Odet.
Het woongedeelte is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit en voor rolstoelen. Huis op het zuiden op een totale oppervlakte van 1000 m². Terras van 43 m² in Ipe (exotisch hout), raamkozijnen in zwart gesatineerd aluminium.

De relatief lage energieprestatie is te danken aan de transparante oppervlakken (ramen) die qua oppervlakte meer dan 30% van de woonruimte vertegenwoordigen ... maar wat dit huis zo mooi maakt.
  Indicatie energieverbruik
  176.6 kWhep/m².an

  Uitstoot broeikasgassen (GES)
  8.5 kgéqCO2/m².an

Meer informatie