(00 33) 2 98 39 62 25
Fax (op afspraak) :   
(00 33) 9 50 04 32 70
Contact Hoofdkantoor : 5 Hent Meneyer, 29 950 Gouesnac'h, France.
Postadres : 2 impasse de Kervégant, 29 350 Moëlan sur mer, France.

 

Villa sur les quais // Pont-Aven // Finistère Sud // Bretagne

Aantal slaapplaatsen : 6 - Aantal slaapkamers : 3 - Aantal badkamers : 2
Prive zwembad
Prachtig uitzicht op een park en de haven

Schitterend pand met een uitzonderlijk design, met een prachtig uitzicht op de haven. Een elegante, gestroomlijnde inrichting geeft deze villa uit 1946 een kenmerkende stijl, ontworpen door een meester glasmaker. Gerenoveerd in 2012, de toon is beslist eigentijds en buitengewoon comfortabel. Er is een kleine garage en een parkeerplaats, en winkels en restaurants liggen op loopafstand. Een uitzonderlijke locatie aan de kade in het hart van Pont-Aven, een stad die beroemd is om zijn kunststroming, museum en vele galerijen, evenals de rivier en zijn molens. (Vraagprijs op aanvraag beschikbaar)

Zoals de naam al doet vermoeden, geniet deze villa 'On the Quayside' op een uitstekende locatie, op het oosten en zuidoosten, met uitzicht op de prachtige haven van Pont-Aven. De villa van 250 m2, ontworpen in 1946 en gerenoveerd in 2012, combineert modern met comfort en charme, en wordt gekenmerkt door zijn hoge ramen waardoor het licht naar binnen kan stromen.

Op de onderste verdieping, een paar treden boven de tuin, is de eetkamer licht en ruim, met een open volledig ingerichte keuken en directe toegang tot het terras. Ook op dit niveau zijn een toilet en een doucheruimte en toegang tot het zwembadterras via een paar treden.

De hoofdingang van de straat kant bevindt zich op de middelste verdieping aan de achterkant van het huis, waar zich ook een garage bevindt (alleen voor een middelgrote auto) en een parkeerplaats. De woonkamer met grote ramen kijkt uit op een zithoek op de mezzanine, en er is ook een toilet.

Op de bovenste verdieping zijn er drie slaapkamers, een badkamer met een groot bad en twee douches, en een apart toilet.

Gelegen tegenover een openbaar park, leent de tuin zich voor ontspanning, terwijl u het uitzicht op de haven bewondert en geniet van de Weber-barbecue.

Houd er rekening mee dat het terras niet volledig is afgelegen, en wanneer de lichten in huis aan zijn, is de woonkamer zichtbaar vanaf de kade, hoewel op afstand. De villa bevindt zich op verschillende niveaus, er zijn veel trappen.

Interieur:
Benedenverdieping: buitenterras, eetkamer met open keuken, WC, doucheruimte.
Middelste (begane grond) verdieping: woonkamer met mezzanine, WC.
Eerste verdieping: 3 slaapkamers (2 met 160cm bedden, 1 met 140cm bed), badkamer met twee individuele douches, apart toilet.

Buitenkant:
Omheinde tuin met 200m2 gazon, houten terras met terras.
  Indicatie energieverbruik
  4 kWhep/m².an

  Uitstoot broeikasgassen (GES=gaz à effet de serre)
  0 kgéqCO2/m².an

Meer informatie