00 33 2 98 39 62 25
Fax (op afspraak) :   
00 33 9 50 04 32 70
Contact Hoofdkantoor : 5 Hent Meneyer, 29 950 Gouesnac'h, France.
Postadres : 2 impasse de Kervégant, 29 350 Moëlan sur mer, France.

 

Langs de rechteroever van Aulne, wordt deze wijk bestaat uit 4 dorpen : De Faou Loperec , Pont -de -Buis en Rosnoën . Het is gelegen in het centrum van de Finistère en de kans om te worden omringd door twee rivieren aflopend Arree Bergen en viel soepel in de haven van Brest .
De Faou is zeer pittoresk met zijn middeleeuwse huizen met erkers en gevels bedekt met leien, Faou komt van het Bretonse woord voor ' beuk ' inderdaad prachtig bos Cranou biedt prachtige wandelingen langs het wandelpad GR37 . Het omvat tevens in de nabijheid : het Regionaal Natuurpark van Bretagne , ook Bergen Arre , bezoek Landevennec , het schiereiland en zijn abdij zal zeer interessant , en vervolgens het schiereiland Crozon , het oversteken van de Terenez brug , de eerste tuibrug ronde . L' Hopital - Camfrout en vijftiende eeuwse kerk gelegen langs de haven van Brest 25 km ten zuiden van de stad , waar u het museum Oceanopolis , militaire haven , het maritiem museum kunt bezoeken ... en verder Pointe St Mathieu . Plougastel - Daoulas , zijn aardbeien en zijn beproeving 15 km.
Niet ver weg , een paar kilometer is Daoulas , gelegen tussen twee rivieren Elorn en Alder , trouwen in de beroemde haven van Brest region is bekend dankzij de roem van zijn futures en de aardbeien , en de rijkdom van de klederdracht , landen waar de vurigheid van de tradities die we inademen . Bekend om zijn prestigieuze Abbey zesde eeuw stad Daoulas is ongeveer twintig mijl ten zuiden van Brest op de bodem van een baai waar stroomt de rivier La Mignonne . Naar de haven te bezoeken en kapellen Logonna Daoulas .