00 33 2 98 39 62 25
Fax (op afspraak) :   
00 33 9 50 04 32 70
Contact Hoofdkantoor : 5 Hent Meneyer, 29 950 Gouesnac'h, France.
Postadres : 2 impasse de Kervégant, 29 350 Moëlan sur mer, France.

 

 

 

"Degemer mat e Breizh",welkom in Bretagne !

Hier vindt u een bijzondere selectie van de partners van Si Belle. Deze worden aangeraden door ons makelaarskantoor, het zijn zeer professionele mensen en uniek in Bretagne. Ze bieden u ieder de beste service aan op hun vakgebied in onze mooie regio Bretagne.

Deze zeer bekwame mensen hebben min of meer een directe link met de in- /verkoop en verhuur van huizen. Ze kunnen u van dienst zijn door u ideeën te geven, een huis te laten bezichtigen, uitleg geven over eventuele kosten aan een huis, dit allemaal tijdens uw vakantie in een van onze geweldige villa's, of heel simpel informatie geven over de omgeving en u helpen bij het boeken van uw vakantie.

Zo vind u op onze pagina's, alle grote musea in Bretagne, verschillende excursies, bijvoorbeeld naar een van de Bretonse eilanden of Oceanopolis in Brest, het unieke levende oceaan museum, of naar de Pont-Scorff zoo. Wat voor weer het ook is tijdens uw verblijf er is altijd wel wat leuks te doen en te ontdekken in Bretagne.

Ook zult u de meeste en beste Michelin restaurants vinden van de regio, ook zijn er veel Bretonse gastronomische restaurants. Voor een lekker weekend weg kunt u terecht in mooie luxe hotels, wellness resorts of leuke georganiseerde uitjes.

Vind u de lokale gastronomie ook lekker zoals; de oesters van Belon, die bekend staan als de beste van de wereld ! Ter plaatse te nuttigen of om te delen met uw naasten. Net als de typische producten “made in Bretagne” die erg bekend zijn zoals de galette met gezouten boter(galette au beurre salé), of de gele wax zeemansjassen,.....

U treft in deze pagina's ook verschillende kunstwerken, die u zichzelf cadeau kunt doen of een beeldhouwwerk , een schilderij, een traditioneel aardewerk van Henriot of gewoon een simpel Bretons mode artikel. Een mooie souvenir van uw vakantie.

Al deze voortreffelijk etablissementen wachten op ontdekking in deze sectie en kunnen bijdragen aan het onvergetelijk maken van uw vakantie in Bretagne.

We denken dat ze gewoon de beste vestigingen in Bretagne zijn. Ze zijn ook te vinden in het gedeelte 'Foto's en gebiedsinformatie' van de website, gefilterd op bestemming.

Of u nu op zoek bent naar het kopen, verkopen of huren van een woning in Bretagne, van een comfortabel huis tot een luxe villa, wij zijn beschikbaar om u persoonlijke assistentie en advies te bieden. Aarzel niet om contact op te nemen. Ik zal u graag verder informeren over alle instellingen of gewaardeerde partners die hier worden gepresenteerd.

Met vriendelijke groet,

Philippe Salin.