00 33 2 98 39 62 25
Fax (op afspraak) :   
00 33 9 50 04 32 70
Contact Hoofdkantoor : 5 Hent Meneyer, 29 950 Gouesnac'h, France.
Postadres : 2 impasse de Kervégant, 29 350 Moëlan sur mer, France.

Gelabeld badplaats , Plouescat is een klein kustplaatsje gesteund het achterste plantaardige land . Zandstranden en rustige baaien maken een charmante badplaats . Elegante deel van de "gouden gordel " regio rijk plantaardige Leonarde ( Land van leon ) . Plouescat gezegend campagnes waarvan de dynamiek en moderniteit agrarische contrast met de stille schoonheid van de omliggende villa's en kastelen .

Gelegen op 15 km ten westen van Saint Pol de Leon , Plouescat biedt haar stakingen Frouden en Poulfoën langs de duinen . Wij zullen niet nalaten een bezoek aan de beroemde Halles de zestiende eeuw , met een indrukwekkende 10 meter hoge dak rustend op massief eiken pilaren ondersteund op enorme granieten blokken snijden . Deze overdekte markt is het middelpunt van de stad vierkante kamer . Ontdek ook : de menhir Cam - Louis , Guinirvit overdekte oprit .
In de haven van Porsguen vindt u een jachthaven met kajaks , kleine zeilboten en zeilwagens . Te doen zoals wandelen circuit van zeewier .
In de omliggende steden : Plounevez Lochrist met Lochrist Kapel , St. Peter's Church , Kasteel Maille , en ook ontdekken het pittoreske dorpje Lanhouarneau met zijn kermissen en markten en de kerk Saint - Herve . En het mooie staking Goulven in Treflez .
Vele muziekfestivals in het seizoen , jazz , internationale muziek , verhalen en legendes ... maar ook sportevenementen zoals de Bay Marine Kernic renbaan , de hoofdprijs ... een yachting badplaats het hele jaar door wonen .