00 33 2 98 39 62 25
Fax (op afspraak) :   
00 33 9 50 04 32 70
Contact Hoofdkantoor : 5 Hent Meneyer, 29 950 Gouesnac'h, France.
Postadres : 2 impasse de Kervégant, 29 350 Moëlan sur mer, France.


pagina's : 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6


  Villa Les pins // Pont-Aven // Finistère Sud // Bretagne

Prachtige villa aan de oevers van een riviermonding, op het zuidwesten met uitzicht op de haven, en gelegen in 2 hectare dennenbos. Hoogwaardige, doordachte verfijnde inrichting en modern design - een echte klasse in het zuiden van de Finistère! Ruime kamers, een prachtige en originele keuken, een fitnessruimte, een grote stoomcabine en sauna, een buitenjacuzzi met een eigen terras en een zwembad met een dalende vloer waardoor de diepte kan worden geregeld van gelijkvloers tot het dek tot 1,5 m diep. Er is ook de mogelijkheid om een boot te meren. Deze uitzonderlijke villa ligt op ongeveer 5 km afstand van de stadscentra van Pont-Aven en Riec sur Belon, en ongeveer 12 km van de stranden. De zee ligt op ongeveer 1,5 km lopen of met de boot. (Referentie B710)

Aantal slaapplaatsen : 12 - Aantal slaapkamers : 6 - Aantal badkamers : 5
Prive zwembad - Verwarmd zwembad - Sauna - Hamam - Buiten Jacuzzi
Huisdieren toegestaan - Mindervaliden - Prachtig uitzicht op de maritieme rivier

Officiele rating van het huis :

Foto's, beschrijving en prijzen
  Villa Neptune // Brignogan Plage // Finistère Nord // Bretagne

Dit grote en leuke familiehuis ligt aan de rand van het dorp en lijkt alsof het op de duinen te liggen, met de zee en het strand recht voor de deur. Deze volledig gerenoveerde villa is echt uitzonderlijk, zeer comfortabel en elegant. Het binnenzwembad is verwarmd tot 29 ° C en is het hele jaar door beschikbaar. Het kwaliteitsniveau dat wordt geboden, de aandacht voor de decoratie met als thema de zee, de strakke lijnen, de integriteit van de gebruikte materialen en het adembenemende panoramische uitzicht op zee dragen allemaal bij aan de unieke uitstraling van dit unieke huis. Met veel licht en ruimte, voor een ultieme vakantie aan zee. (Referentie B769)

Aantal slaapplaatsen : 12 - Aantal slaapkamers : 6 - Aantal badkamers : 4
Prive zwembad - Binnenzwembad - Verwarmd zwembad
Huisdieren toegestaan - Mindervaliden - Schitterend vrij zicht op zee

Officiele rating van het huis :

Foto's, beschrijving en prijzen
  Villa Talavern // Bénodet // Finistère Sud // Bretagne

Deze nieuwe villa van 260 m² is gelegen op het platteland, 2 km van het strand, 3 km van het centrum van Bénodet en 15 km van Quimper. De villa heeft een grote tuin van 7500 m² met grasveld. Het huis is goed uitgerust, met o.a. internet, home cinema, jacuzzi en een designkeuken. Er is een groot zwembad van 12 x 5 m, beveiligd met een elektrisch rolluik. Voor een geweldige vakantie op een rustige locatie, en toch zeer dicht bij de toeristische activiteiten ( referentie B715 ).

Aantal slaapplaatsen : 12 - Aantal slaapkamers : 6 - Aantal badkamers : 4
Prive zwembad - Verwarmd zwembad - Sauna - Overdekte Jacuzzi
Huisdieren toegestaan - Mindervaliden - Uitzicht op de tuin, het landschap en het dorp

Foto's, beschrijving en prijzen
  Villa Le Grand Large // Concarneau // Finistère Sud // Bretagne

Villa Le Grand Large heeft een fantastische ligging in Concarneau en heeft een klein uitzicht op zee vanaf de balkons op de eerste verdieping. De stranden liggen op slechts 150 meter. Dit prachtige huis is in 2004 gebouwd in een luxe residentie en biedt veel licht en ruimte en hoogstaand comfort. De villa heeft niet direct vis-à-vis met de buren en heeft een omheinde tuin met een poort. Het zwembad is verwarmd en heeft een elektrisch rolluik. Een terras met zonnescherm, parasol, ligstoelen en een barbecue. Kajaks en fietsen op aanvraag. (B985 referentie).

Aantal slaapplaatsen : 14 - Aantal slaapkamers : 6 - Aantal badkamers : 3
Prive zwembad - Verwarmd zwembad
Huisdieren toegestaan - Gedeeltelijk zicht op zee op eerste verdieping

Foto's, beschrijving en prijzen


  Villa village Eol // Pays des Abers - Plouguerneau // Finistère Nord // Bretagne

Village Eol, een klein gehuchtje en landelijk gelegen aan een doodlopend straatje, in de regio Brest, Pays des Abers, ten noorden van Brest. Village Eol ligt op 3 km van een klein dorpje en op ongeveer 4 km van het strand. Een uniek huis in Noord-Bretagne, het bestaat uit een hoofdwoning met een groot binnenzwembad (10 x 5 meter, tot 2 m diep) en drie 'gîtes', een grote en twee kleine gîtes, eveneens met een verwarmd overdekt buiten zwembad. Het zijn mooie stenen huizen die een verzorgd en hedendaags comfort bieden. Het geheel is ruim opgezet; de villa heeft een woonoppervlak van 280 m², evenals de tuin op het domein, 6 500 m². (referentie B733).

Aantal slaapplaatsen : 22 - Aantal slaapkamers : 9 - Aantal badkamers : 6
Prive zwembad - Overdekt zwembad - Binnenzwembad - Verwarmd zwembad
Huisdieren toegestaan - Uitzicht op de tuin en het landschap

Officiele rating van het huis :

Foto's, beschrijving en prijzen


  Villa Domaine de Kernéo // Pont-Aven // Finistère Sud // Bretagne

Het Domaine de Kernéo is een uitzonderlijk landgoed van 42 hectare aan de oever van de Aven, een maritieme rivier, en biedt plaats aan maximaal 21 personen, plus 4 extra bedden indien nodig. Het bestaat uit een grote villa met 8 slaapkamers, een huis met 3 slaapkamers, een huisje met 1 slaapkamer aan het water en ten slotte een slaapkamer op de eerste verdieping van het gebouw bij de tennisbaan. Naast deze overvloed aan ruimte staan verschillende mensen voor u klaar om u van een aangenaam verblijf te verzekeren. Zo staat er een een kok, een tuinman voor de prachtige en uitgebreide moestuin, een tuinman voor het terrein, dat 5 hectare dennenbos omvat, en een schipper voor de motorboot die u naar het strand of naar de Glénan-eilanden kan varen in 25 minuten, tot uw beschikking. De accommodatie biedt ook quads, een tennisbaan, een tv-lounge en binnenkort een ruimte voor workshops of andere bijzondere bijeenkomsten. Tevens is er de mogelijkheid om een andere boot aan de kade af te meren en een helikopter te laten landen. (Referentie B764)

Aantal slaapplaatsen : 25 - Aantal slaapkamers : 13 - Aantal badkamers : 10
Tennis - Prive zwembad - Gedurende het hele jaar verwarmd zwembad
Mindervaliden - Prachtig uitzicht op de maritieme rivier

Foto's, beschrijving en prijzen
 
pagina's : 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6