(00 33) 2 98 39 62 25
Fax (op afspraak) :   
(00 33) 9 50 04 32 70
Contact Hoofdkantoor : 5 Hent Meneyer, 29 950 Gouesnac'h, France.
Postadres : 2 impasse de Kervégant, 29 350 Moëlan sur mer, France.


pagina's : 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7


  Villa Talavern // Bénodet // Finistère Sud // Bretagne

Deze nieuwe villa van 260 m² is gelegen op het platteland, 2 km van het strand, 3 km van het centrum van Bénodet en 15 km van Quimper. De villa heeft een grote tuin van 7500 m² met grasveld. Het huis is goed uitgerust, met o.a. internet, home cinema, jacuzzi en een designkeuken. Er is een groot zwembad van 12 x 5 m, beveiligd met een elektrisch rolluik. Voor een geweldige vakantie op een rustige locatie, en toch zeer dicht bij de toeristische activiteiten ( referentie B715 ).

Aantal slaapplaatsen : 12 - Aantal slaapkamers : 6 - Aantal badkamers : 4
Prive zwembad - Verwarmd zwembad - Sauna - Overdekte Jacuzzi
Huisdieren toegestaan - Mindervaliden - Uitzicht op de tuin, het landschap en het dorp

Foto's, beschrijving en prijzen
  Villa Le Grand Large // Concarneau // Finistère Sud // Bretagne

Villa Le Grand Large, in Concarneau, zeer goed gelegen in een beschermd gebied, deze villa biedt een klein uitzicht op zee vanaf de vloer, balkons, in feite de stranden liggen op slechts 150 meter. In een woonwijk van kwaliteit, dit prachtige 2004 huis is erg mooi, ruim en licht, het biedt een goede standaard van comfort. De villa is niet direct vis-à-vis met de buren en heeft een omheinde tuin met een hek. Het zwembad is verwarmd en heeft een elektrische kap. Een terras met luifel, parasol, ligstoelen en een barbecue. Kajaks en fietsen op aanvraag. (B985 referentie).

Aantal slaapplaatsen : 14 - Aantal slaapkamers : 6 - Aantal badkamers : 3
Prive zwembad - Verwarmd zwembad
Huisdieren toegestaan - Gedeeltelijk zicht op zee op eerste verdieping

Foto's, beschrijving en prijzen


  Villa village Eol // Pays des Abers - Plouguerneau // Finistère Nord // Bretagne

Village Eol ligt in een klein landelijk gehucht op het platteland van Abers, ten noorden van Brest. Het ligt op 3 km van een klein stadje en op ongeveer 4 km van het strand. Een uniek huis in Noord-Bretagne, het bestaat uit een hoofdgebouw met een groot binnenzwembad (10 x 5 meter, tot 2 m diep) plus 3 'gîtes', een grote en twee kleine, met een ander zwembad, deze buiten, maar overdekt en verhitte. Deze aantrekkelijke stenen woningen bieden modern comfort en veel ruimte - het hoofdhuis is met name ruim 280m² en de tuin beslaat een oppervlakte van 6500m². (Referentie B733)

Aantal slaapplaatsen : 22 - Aantal slaapkamers : 9 - Aantal badkamers : 6
Prive zwembad - Overdekt zwembad - Binnenzwembad - Verwarmd zwembad
Huisdieren toegestaan - Uitzicht op de tuin en het landschap

Foto's, beschrijving en prijzen


  Villa Domaine de Kernéo // Pont-Aven // Finistère Sud // Bretagne

Het Domaine de Kernéo is een uitzonderlijk landgoed van 42 hectare aan de oever van de Aven, een maritieme rivier, en biedt plaats aan maximaal 21 personen, plus 4 extra bedden indien nodig. Het bestaat uit een grote villa met 8 slaapkamers, een huis met 3 slaapkamers, een huisje met 1 slaapkamer aan het water en ten slotte een slaapkamer op de eerste verdieping van het gebouw bij de tennisbaan. Naast deze overvloed aan ruimte staan verschillende mensen voor u klaar om u van een aangenaam verblijf te verzekeren. Zo staat er een een kok, een tuinman voor de prachtige en uitgebreide moestuin, een tuinman voor het terrein, dat 5 hectare dennenbos omvat, en een schipper voor de motorboot die u naar het strand of naar de Glénan-eilanden kan varen in 25 minuten, tot uw beschikking. De accommodatie biedt ook quads, een tennisbaan, een tv-lounge en binnenkort een ruimte voor workshops of andere bijzondere bijeenkomsten. Tevens is er de mogelijkheid om een andere boot aan de kade af te meren en een helikopter te laten landen. (Referentie B764)

Aantal slaapplaatsen : 25 - Aantal slaapkamers : 13 - Aantal badkamers : 10
Tennis - Prive zwembad - Verwarmd zwembad
Mindervaliden - Prachtig uitzicht op de maritieme rivier

Foto's, beschrijving en prijzen
 
pagina's : 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7