(00 33) 2 98 39 62 25
Contact Fax (op afspraak) :   
(00 33) 9 50 04 32 70
Hoofdkantoor : 5 Hent Meneyer, 29 950 Gouesnac'h, France.
Postadres : 2 impasse de Kervégant, 29 350 Moëlan sur mer, France.


pagina's : 1 - 2


  Villa Grand Park // Port-Louis // Morbihan // Bretagne

Dit is een grote moderne villa, gloednieuw en op het zuiden gericht, die comfortabel plaats biedt aan maximaal 12 personen. Er is een prachtig binnenzwembad, zichtbaar vanuit de woonkamer, en een balkonterras op de eerste verdieping. De villa beslaat 207 m² en is ingericht en gemeubileerd in een eigentijdse stijl. Ideaal voor vakanties, het biedt een mooi terras met barbecue, ligbedden en parasol en een gazon, op een perceel van 650m². De accommodatie ligt in een gewilde woonwijk, met het strand op ongeveer 2,5 km afstand en het stadscentrum op slechts 800 meter. De stad Lorient ligt op 25 km afstand. (Prijs, inclusief makelaarscourtage 4 % : € 556.400,- onderhandelbaar)

Aantal slaapplaatsen : 12 - Aantal slaapkamers : 5 - Aantal badkamers : 2
Prive zwembad - Binnenzwembad - Verwarmd zwembad
Huisdieren toegestaan - Mindervaliden

Voor meer informatie...


  Villa Albizia // Moëlan sur mer // Finistère Sud // Bretagne

Dit prachtige pand is gelegen aan de rand van de stad, bijna op het platteland, in een doodlopende straat. Het heeft een groot park van 10.000 m² met prachtige bomen, een tuinhuis en een groot verwarmd zwembad met terrassen. De villa (300 m²) is zeer ruim en licht, heeft twee salons, een grote keuken, een bijkeuken en 6 slaapkamers. Tevens is er een grote kelderverdieping met garage. (Makelaarskosten inbegrepen 5 %, prijs: € 561.750, onderhandelbaar).

Aantal slaapplaatsen : 12 - Aantal slaapkamers : 6 - Aantal badkamers : 3
Prive zwembad - Verwarmd zwembad
Uitzicht op de tuin, het landschap en het dorp

Voor meer informatie...
  Villa Saint Cado // Moëlan sur mer // Finistère Sud // Bretagne

Dit comfortabele huis ligt op een landelijke locatie, halverwege tussen stad en zee, in een grote tuin met een boomgaard. Het terrein beslaat bijna in totaal 2 hectare. De villa is comfortabel, met lichte ruime kamers, en is met zorg ingericht in traditionele stijl. Buiten is er een groot verwarmd zwembad (10 bij 4 meter) en een terras op het zuid-zuidwesten met ligstoelen, een parasol en een barbecue. U bevindt zich hier midden in het Bretonse platteland, midden in de natuur en op slechts ongeveer 2 km van de kust. Bijzonder vermeldenswaardig is de charmante kleine haven van Merrien, waar u oesters en andere schelpdieren direct van de vissers kunt kopen. Het stadscentrum ligt op 3 km afstand, met een grote supermarkt en allerlei winkels en voorzieningen. (Richtprijs: € 472.500, inclusief 5% bemiddelingskosten, inclusief btw)

Aantal slaapplaatsen : 12 - Aantal slaapkamers : 6 - Aantal badkamers : 3
Prive zwembad - Verwarmd zwembad
Mindervaliden - Uitzicht op de tuin en het landschap

Voor meer informatie...
 
pagina's : 1 - 2