(00 33) 2 98 39 62 25
Fax (op afspraak) :   
(00 33) 9 50 04 32 70
Contact Hoofdkantoor : 5 Hent Meneyer, 29 950 Gouesnac'h, France.
Postadres : 2 impasse de Kervégant, 29 350 Moëlan sur mer, France.

 

Villa Free Style // Moëlan sur mer // Finistère Sud // Bretagne

Aantal slaapplaatsen : 9 - Aantal slaapkamers : 4 - Aantal badkamers : 3
Prive zwembad - Binnenzwembad - Verwarmd zwembad - Sauna - Overdekte Jacuzzi

Villa Free Style is een gloednieuwe vrijstaande luxe villa, gelegen op slechts 600 meter van het strand van Trénez en op ongeveer 7 km van het plaatsje Moëlan-sur-Mer. Deze villa beschikt o.a. over een stoombad, een jacuzzi, sauna, speelkamer en sportzaal.(Prijs, inclusief makelaarscourtage 5 % : € 472.500,- onderhandelbaar)

Zeer comfortabel en dicht bij de zee , de villa Free Style biedt alle nodige om volop te genieten van de omgeving diensten . Met wat wonen en zorg voor maximaal 9 personen , is deze villa gebouwd op twee verdiepingen .
Op de begane grond is er inderdaad een speelkamer met biljart en tafeltennis en fitness apparatuur , de kamer met het zwembad en de sauna, jacuzzi en douche . Een eetkamer met open keuken en woonkamer met open haard , met toegang tot het terras met luifel , tuinmeubelen en ligstoelen . Ook , een tweepersoons slaapkamer met een bed van 180 cm . Een badkamer met bubbelbad en een apart toilet .
Drie andere slaapkamers zijn boven en hebben toegang tot het bovenste terras . Een slaapkamer met een tweepersoonsbed 180 cm , een slaapkamer met twee bedden van 90 cm , een slaapkamer met 3 bedden van 90 cm . Op dit niveau ook een badkamer en een doucheruimte en een apart toilet .
Dus deze villa biedt allerlei diensten om een aangenaam verblijf te garanderen .

Huisraad:
Begane grond : woonkamer met keuken, woonkamer , een speelkamer , een zwembad met sauna , stoomdouche en jacuzzi , slaapkamer met een bed van 180 cm bij 200 cm , een spa-bad , een apart toilet .
1e verdieping : 3 slaapkamers ( een met een tweepersoonsbed 180 cm , een met twee eenpersoonsbedden van 90 cm , een met drie eenpersoonsbedden 90 cm ) , een badkamer , een badkamer met douche , apart toilet .

Buiten outillage:
openen met luifel en terras in de tuin , omheinde tuin met gazon , barbecue , klimrek , wasdroger . Prive parkeerplaats.
  Indicatie energieverbruik
  86 kWhep/m².an

  Uitstoot broeikasgassen (GES=gaz à effet de serre)
  3 kgéqCO2/m².an

Meer informatie