(00 33) 2 98 39 62 25
Fax (op afspraak) :   
(00 33) 9 50 04 32 70
Contact Hoofdkantoor : 5 Hent Meneyer, 29 950 Gouesnac'h, France.
Postadres : 2 impasse de Kervégant, 29 350 Moëlan sur mer, France.

 

Villa Milou // Moëlan sur mer // Finistère Sud // Bretagne

Aantal slaapplaatsen : 8 - Aantal slaapkamers : 4 - Aantal badkamers : 3
Prive zwembad - Binnenzwembad - Verwarmd zwembad - Sauna
Mindervaliden

Villa Milou is gelegen in Moëlan-sur-Mer. Het is een recent gebouwde moderne villa met o.a. een spa, sauna en zwembad. Deze villa is gelegen op 800 m van het strand en op 2 km van de winkels. Huis verkocht ingericht en volledig uitgerust. (Prijs, inclusief makelaarscourtage 5 % : € 493.500,- onderhandelbaar)

Gelegen in een gehucht op het platteland, maar dicht bij de zee, Milou villa geschikt voor maximaal 8 personen. In een eigentijdse stijl, is deze villa gebouwd op twee verdiepingen.
Op de begane grond is de eetkamer met volledig ingerichte open keuken, woonkamer met open haard, de kamer "ontspanning" (met overdekt zwembad, sauna, jacuzzi en douche), speelkamer met biljart en tafeltennis en fitnessapparatuur, een tweepersoons slaapkamer met een bed van 160 cm, een badkamer, een toilet.
Boven zijn de 3 andere slaapkamers, elk met twee eenpersoonsbedden van 90 cm bij 200 cm. Deze kamers hebben allemaal toegang tot het bovenste terras en hebben twee badkamers en een apart toilet.
Zo, Milou villa beschikt over alle nodige comfort voor een verblijf in de prachtige regio Moëlan op Zee.

Huisraad:
Begane grond: eetkamer met open keuken, salon, speelkamer, zwembad kamer met stoom sauna, douche en jacuzzi, een tweepersoons slaapkamer met een bed van 160 cm bij 200 cm, een badkamer, een toilet.
1e verdieping: 3 slaapkamers (elk met twee eenpersoonsbedden van 90 cm bij 200 cm), 2 badkamers, apart toilet.

Buiten outillage:
open terras met luifel en tuinmeubelen, omheinde tuin met gazon en barbecue, klimrek, droogrek. Een eigen parkeerplaats.
  Indicatie energieverbruik
  86 kWhep/m².an

  Uitstoot broeikasgassen (GES=gaz à effet de serre)
  3 kgéqCO2/m².an

Meer informatie