00 33 2 98 39 62 25
Fax (op afspraak) :   
00 33 9 50 04 32 70
Contact Hoofdkantoor : 5 Hent Meneyer, 29 950 Gouesnac'h, France.
Postadres : 2 impasse de Kervégant, 29 350 Moëlan sur mer, France.
Si Belle Mijn naam is Philippe Salin, ik ben de directeur van`het makelaarskantoor Si Belle dat is opgericht in april 2002. Ik ben afgestudeerd aan de universiteit van Montpellier; met een master in marketing en een master in economische wetenschappen.

Sinds 26 jaar werk ik als agent in Bretagne voor verschillende Europese touroperators en werk met vele bekende bedrijven in de toeristische sector, zowel grote als kleine ... Met deze opgedane ervaring heb ik een unieke positie om mijn diensten aan te bieden als een makelaarskantoor en vakantieverhuurbedrijf, gespecialiseerd in vakantieverhuur, met een ruime keuze aan villa's met privézwembad of, langs de kust of aan zee ... voor alle budgetten.

Onze villa's die in de verkoop staan zijn ook zeer uniek en vormen een portefeuille van luxe huizen in Bretagne. Het zijn veelal huizen met een privé zwembad, gelegen aan zee, luxe woningen of gewoon een mooie villa!

Ons makelaarskantoor is gevestigd in Zuid- Finestère. Wij ontvangen u uitsluitend op afspraak. Ik kom bij u aan langs of we ontmoeten elkaar op locatie.


Si Belle werkt ook met touroperators en verhuurbedrijven uit verschillende Europese landen, via wie wij onze uitzonderlijke villa's aanbieden.

De mooiste villa's van Bretagne vindt u hier, het enige wat u hoeft te doen is de villa kiezen die u het meest aanspreekt!

Of wilt u wat verder weg ... ontdek onze selectie van villa's in Saint Barth, van één slaapkamer tot grote luxe villa's, met een onovertroffen vakantie-ervaring op de Franse Antillen.

We zijn verheugd om tevens een unieke selectie van luxe villa's aan te kunnen bieden aan de Côte d'Azur, op de mooiste locaties: Saint Tropez, Cannes, Mougins, Villefranche sur Mer, Cap d'Antibes, St-Jean-Cap-Ferrat... Vul uw formulier in voor een zoekopdracht en wij zullen de perfecte villa voor uw droomvakantie vinden!  

         

      

      


                    

"De kleine haven op korte afstand van ons huis in de vroege ochtend "


Makelaar in Onroerend Goed - Real Estate

Si Belle is statutair gevestigd: 5 Hent Meneyer, 29 950 Gouesnac'h.Statutair directeur: Philippe Salin.
Het is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het gestorte kapitaal bedraagt € 7.500. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (RCS) van Quimper onder nummer 441 879 111.
Makelaarsvergunning n° CPI 2903 2017 000 018 607, afgegeven op 24 04 2020 door CCI de France, Bretagne West.
De activiteiten betreffen transacties in onroerend goed, bedrijfsfondsen en het beheer van vastgoed.
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en garantie afgesloten bij:
Lloyd's France S.A.S.,8-10 rue Lamennais, 75 008 Paris.
Bedrag van garantstelling € 110.000,-. De onderneming kan fondsen voor elke activiteit ontvangen.
Lid van een beheerscentrum (centre de gestion) dat door de belastingdienst is erkend, alle verschuldigde bedragen kunnen worden voldaan door middel van een overschrijving per bank of per cheques aan Si Belle.
Siret nummer: 441 879 111 00033. APE code: 6831Z - Makelaar.
Vastgoed- en bedrijfsmiddelentransacties, en vastgoedbeheer.
Intracommunautair BTW nummer: FR 37441879111.
Bemiddelaar: ANM conso, www.anm-conso.com